En utter i blocket!

Jag fortsätter blogga koppling....
Jag har nu lärt mig att det faktiskt kan vara alla möjliga och omöjliga fel på bilens koppling. Jag har ju som tidigare nämt problem med kopplingen i min volvo......det uppstår även mystiska problem med vår cheva-pickup när jag kör den. Vilket skapar en del diskussioner mellan mig och mannen.
Det är oftast han som kör chevan nu för tiden, då går den enligt hans egen utsago alldeles klockrent, om man gasar ordentligt.
När jag kör den går den som halvrutten åsna och vill inte lägga i överväxeln. Efter jag har kört bilen 1 gång så tar det säkert en vecka för bilen att återhämta sig och bli normal.
Det resulterar i att mannen tolkar det som att han kan köra chevan, jag kan inte. Jag gasar inte ur den tillräckligt....
Igår var jag tvungen att köra chevan, motvilligt. Mannen sa oroligt åt mig att köra försiktigt med den.... -Kör fort, så den växlar.
Jag gör som jag blir tillsagd, kör fort-så-in-i-helvete, eller, i alla fall så fort som jag törs, men jag törs inte bränna runt i 130 med den. Att köra hundra med Chevan känns som att försöka bemästra ett stort skenande ånglok!
Bilen växlar givetvis inte.......mannen undrar hur i hela friden jag kör, det räcker med att gasa upp till 90...
Jag tycker inte man kan köra en bil med automat på så många olika sätt, jag lägger i driven och gasar.

Men nu vet jag, det kan nog ligga en utter i blocket.....eller så ligger den förbaskade uttern under förarstolen i min volvo pillar sig i naveln.

Kommentarer
Postat av: Olle

Hahahahaaa... :D

2008-04-05 @ 22:36:47
URL: http://enarmad.blogspot.com
Postat av: Marie

fast jag tycker lite synd om uttern....jag vill haaaa en utter!

2008-04-05 @ 22:37:35
URL: http://mariwi.blogg.se
Postat av: Olle

*suck* Kryssar...

2008-04-05 @ 22:38:45
URL: http://enarmad.blogspot.com
Postat av: Marie

finns det miniuttrar tro?
Eller är det då man kallar dom för iller? Vad heter er iller förresten? Göran kanske *s*

2008-04-05 @ 22:40:18
URL: http://mariwi.blogg.se
Postat av: Olle

"Illern" Göran är ingen iller...han är en mink har jag för mig. Vanlig feltolkning. :) Men det är samma släkte...fast utter är ju mer vattendjur..

2008-04-05 @ 23:02:49
URL: http://enarmad.blogspot.com
Postat av: Gitsie

Ja det är ett konstigt fenomen det där, att något kan fungera klockrent när en person använder det men när någon annan försöker så krånglar det.

Här i huset är rollerna lite omvända, här är det datorn som lever ett eget liv och när jag använder den går allt strålande men så fort min käre man har suttit vid den en stund så är det inget som fungerar....jag undrar varför. ;)

2008-04-06 @ 07:59:28
URL: http://gitsie78.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0