Ordbajsar

Äntligen gick det att logga in!

Shit i helvete vad trött jag är.
Jag har varit hemma ett tag och bara gjort ingenting. Innan jag gjorde ingenting körde jag in mannen till stan för att han skulle ut och äta med jobbarkompisar.
Good for him att han har en sån snäll fru! Nu sitter hans snälla fru och undrar lite stillsamt om han får skjuts hem eller så....förmodligen tar han bussen och förhoppningsvis gör han det snart eftersom jag måste hämta honom vid bussen.
När jag släppte av honom inne i stan var min plan att åka på driveinnen på Mc Donalds och köpa mig en Texas Grande (därför åt jag ytterst lite till middag), men i ren förvirring missade jag infarten till Mc Donalds för att knoppen till växelspaken lossnade i bilen. Orka vända när man kommer från landet och har fullt sjå med rödljus och liknande detaljer i stan!
Av den anledningen är jag nu mycket hungrig, jag har tittat i kylskåpet ett flertal gånger men det finns bara samma tråkiga saker där varje gång. Jag hade för mig att jag köpt en äpple-kanelyoughurt, men det enda jag hittar är en underlig hjortronyoughurt och jag ska vara döende för att vilja äta den.
Till råga på allt glömde jag bort att tanka innan jag åkte hem så soppamätaren kommer nog inte röra sig en millimeter när jag startar bilen. Det är faktiskt grymt tråkigt att tanka så därför glömmer jag ofta bort att göra det. Än har jag aldrig kört soppatorsk....

När kommer Mc Donalds börja med sms-burgare?? Jag är så trött på den här stenåldersmentaliteten....
image247

Kommentarer
Postat av: jenny

godnatt =)

2008-04-15 @ 23:57:50
URL: http://jnyyy.blogg.se
Postat av: Olle

Anar jag en viss bitterhet i ditt inlägg? :)
Så eran kyl är inte heller självpåfyllande med en massa goda saker? Tänk va praktiskt om det stod nya goda smaskiga saker där varje gång man öppnade dörren!?! :D

2008-04-16 @ 08:51:27
URL: http://enarmad.blogspot.com
Postat av: lisa

hhah, bra ide !

2008-04-16 @ 10:26:08
URL: http://lisacarolin.blogg.se
Postat av: Marie

Olle: inlägget var skrivet i ett tillstång av grov hunger och en viss avundsjuka....
vårt kylskåp är skittråkigt, det fylls aldrig på autom,oatiskt, det minskar bara utan att någon vet hur! ;o)

2008-04-16 @ 14:20:06
URL: http://mariwi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0