Eckerölinjen

Känns som det var hur länge sen som helst jag skrev!
Vi har hur som helst varit här idag:


Eftersom mannen fortfarande har semester och ungarna börjar skolan i morgon fick vi ett infall att vi skulle hitta på något sista dan! Så igår kväll bestämde vi oss för att åka Eckerölinjen. Inte för att köpa en massa alkohol utan mest för att barnen skulle få åka stor båt vilket faktiskt verkade uppskattas :o)
Om sanningen ska fram så köpte vi inte en gnutta alkohol!
Det var lagom att åka en måndag också eftersom det inte fanns en endaste full ungdom i sikte utan mest pensionärer och enstaka barnfamiljer.
På vägen dit var det sjögång så hela båten gungade rejält. Barnen verkade rätt oberörda men jag och mannen var vita i ansiktet medan vi försökte äta av brunchbuffén.
Vi hade givetvis glömt vagnen till Loke så stackars mannen fick kånka runt på honom hela tiden. Loke hade fått för sig att endast pappa fick bära.
Annars finns väl inte så mycket att tillägga om resan förrutom att båten kryllade av underliga människor som ville vara först i alla köer både på och av båten, i taxfreen, och till buffén.
Taxfreeshopen var för övrigt så proppad av svettiga människor att det knappt gick att ta sig fram, det enda vi handlade var parfym och toblerone, pensionärsvarning?

Jag kan säga att det var skönt att komma hem igen.....

Kommentera? Läs gärna här först! ;o)

 


Kommentarer
Postat av: Monica

va trevligt!

Undrade ett tag vart ni var hehehe ;)

Ja ska man åka med dom där båtarna så måste man vara lika vass i armbågarna som pensjonärene eller ligga lågt till dom är klara hahaha!

2008-08-18 @ 19:21:15
URL: http://monicasbakpunktcom.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Kommer ihåg när jag såg att de sålde Toblerone i vanlig butik. Vilken chock! Det skulle man ju köpa på Danmarksbåten!!

Jag är ingen sjöman precis, blir dålig om det blåser mer än 6 sm....

2008-08-18 @ 20:24:58
URL: http://ischa01.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0