Kalas och Gränby idag igen

Nyss hemkommen. Förmiddagen idag tillbringade jag med att försöka övertala en hyperktiv Loke att vila med mig på soffan så att min värk i kroppen skulle avlägsna sig. Loke somnade tillslut, men då hann inte jag vila eftersom det inte var så långt kvar tills vi skulle åka till stan....
Innan jag dushade passade jag på att linda in min åldersnoja i bomull....jag gjorde en ansiktsmask, nu känner jag mig som en tonåring i hyn :D
Sen for jag och barnen in till stan, först till Gränby för att byta mannens jeans mot en storlek mindre. Gränby har blivit rena rama mardrömscentrumet....Loke kände igen sig på en gång och pekade och viftade åt det hållet rulltrapporna låg. När vi åkte upp riktigt lyste ögonen på ungen, han hurrar och klappar händerna och gör vågen. Vad ska folk tro?
Dom tycker nog synd om det lilla bondbarnet som blir så lycklig över att få åka rulltrappa!
När vi var färdiga i gränby åkte vi till svärföräldrarna, svärfar fyllde år och det var mat och fika där. Mycket gott och trevligt!
Barnen badade i poolen, farmor Eva fick offra sig och hoppa i hon med så att Loke skulle få bada.
Mannen kom dit efter ett tag, han åkte direkt från jobbet, så vi fick åka två bilar hem.
Imorgon ska jag bara vara hemma och ta det lugnt....har jag tänkt....men det brukar ju aldrig bli som jag har tänkt ändå.

OOOaaahh, nu har vattnet till korna svämmat över i hagen! Återkommer strax med foton från idag!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Häromkring finns inga rulltrappor, så när vi åker till IKANO-huset i Linköping är det rulltrappor som gäller för hela slanten, hehe =)Tur att ha lättroade barn !!

Ha de gott !

2008-07-02 @ 23:14:21
URL: http://lisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0