Loppis?

Bilder från huset som låg intill ödehuset jag var in och fotade i. Det har antagligen varit en järnvägsstation. Utanför är bord uppställda och banankartonger med porslin och böcker står under taket.

En korvkiosk stod i ett buskage in till huset, kanske man kunde köpa korv där när det var loppis eller på den tiden då det fanns en järnväg här och man väntade på tåget?

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

åååh. guu va mysigt de ser ut. som en bild ur en vilda væsten film. Ælskade bilden. vart ær den tagen någonstans?

2008-07-23 @ 11:11:33
URL: http://annnalenna.blogg.se/
Postat av: Linda

Ah du o dina ödehus underbart,hur hittar du dem,tänkte jag också skulle hitta några,men icke sade nicke=(

Hur bär du dig åt?

2008-07-23 @ 21:34:09
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Lotta

Mysig korvmoj =)

2008-07-23 @ 23:57:02
URL: http://lisenj.blogg.se/
Postat av: Anna H

Hmmm, måste erkänna att jag skulle bli skitför***ad om jag visste att någon varit inne i vårt ödehus och kollat runt och fotat. Vi äger nämligen ett ödehus där det är ett sabla spring av nyfikna människor, några har t.o.m varit så fräcka att de grävt upp gamla växter i trädgården. Grrrrrrrr..........

Även om ett hus är obebott så är det ägt av någon, och inte allmän egendom.

2008-07-24 @ 00:05:11
URL: http://www.freewebs.com/solhem
Postat av: Mumari svarar

Anna H: Jag förstår att du blir förbannad över det. Samtidigt så tycker jag att man får stänga/låsa om man är rädd för nyfikna. Sen är allt relativt, jag skulle aldrig gå in i ett öde hus som inte var uppenbart öppet, aldrig flytta på saker, röra något, det är inte det jag är intresserad av. Tyvärr är det många ungdommar som vandaliserar och det är jättetråkigt, men deras syfte är helt annat än mitt syfte.

Dessutom så skriver jag inte ut platsernas adress som jag besöker om det är "vanliga" hus.

2008-07-24 @ 09:46:50
URL: http://mumari.se
Postat av: Anna H

Oki, men på vårt hus är ytterdörrarna stulna (fina dubbeldörrar med glsfönster i) och vi har då spikat reglar över hålet där de suttit, är inte det tillräckligt stängt ??

2008-07-24 @ 15:06:01
URL: http://www.freewebs.com/solhem
Postat av: Mumari svarar

Anna H: Ja, det är absolut jättetråkigt att det blivit så med erat hus, jag kan ju faktiskt bara tala för mig själv, och jag skulle inte gå in i ett hus som var igenbomat på det sättet, för mig är det en tydlig sigal men jag vet ju inte vad det är för några som går in i ert hus?

Jag har varit till hus och fotat där det varit skyltar etc om tillträde förbjudet, då har jag tagit reda på vem som äger det och ringt och frågat om jag får fota. Vill dom inte så publicerar jag inga igenkännande bilder heller.

Men som sagt, det är jag det...

2008-07-24 @ 17:42:18
URL: http://mumari.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0