Glad Midsommar och Gott Nytt År

Tjingeling-vad-glad-och-käck-jag-känner-mig! Vi är hemma från vår lilla roadtrip nu.
Det gick över förväntan med Dumper med i bilen. Gizmo lägger sig alltid och sover så fort vi åker bil så henne märker man inte av. Dumper gnisslade och skällde lite i början så fort vi saktade ner och han misstänkte att vi skulle stanna, men det blev bättre efter ett tag.
Först lämnade vi Ellen och Alfred hos mamma och pappa och efter det åkte vi vidare mot Dalarna.
Vi, eller i alla fall jag har ju en liten pensionärshobby att åka runt och utforska öde platser och gamla bruk. Vi stannade först vid Silfhytteå Ödebruk, en mycket vacker plats med små broar över vatten och gamla byggnader.
Därefter besökte vi ett par platser till som blev mer eller mindre en besvikelse, det var inte så storslaget som vi förväntat oss.
Nästan hemma igen började chevan krångla och slira på växlarna.....tillslut gick det bara att köra på tvåan (automat).... resterande sträcka hem körde vi max 60 kilometer i timmen.
Det var rätt tråkigt.....mannen var inte på bästa humör för att hans bil eventuellt var helt slut i växellådan. På varenda radiokanal spelas Hero med Charlotte Perelli eller något fjams med BWO. Upplyftande och ingen cd-spelar i bilen...
Det är så ironiskt, så fort vi ska göra något som ska bli så j*kla bra så är det något som skiter sig. Nu sitter han och kollar på Blocket efter motorer/växellådor/bilar, jag satt och skänkte en tanke till alla er som dricker sill och äter nubbe i goda vänners lag enligt svenska midsommartraditioner, varför är vi aldrig traditionella? Det kanske skulle kännas bra för egot?
Men nu har vi tagit fram lite cider och öl, jag har satt på Johnny Cash på film , nu skiter vi i traditionerna!
Skål och Glad Midsommar och Gott Nytt År och hela baletten!
....Cash is king, Perelli....: -gå och dra dig!

Silfhytteå Ödebruk

Kommentarer
Postat av: Eva B

Glad midsommar och många kramar från oss i Vänge!

2008-06-20 @ 22:30:55
Postat av: JoHo

Glad Midsommar på dig med! (lite sent men...) Jag tycker det är bra att inte ALLA hålls med traditioner :D Vi var inte helt traditionella vi heller... förutom att vi grillade på kvällen :p men ingen potatis eller sill :p

2008-06-21 @ 18:23:57
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com
Postat av: Helena

Synd att det inte blev som ni tänkt er....Men hoppas ni hade det ganska gott iallafall;)

Här var det inget speciellt midsommarfirande heller...Lite vin, kött och ostbricka.......

2008-06-21 @ 21:20:40
URL: http://helu76.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0