Hemma sent...

Vi har varit på en av våra utflykter igen, förmodligen pensionärsvarning och helt ointressant för er läsare, men jag berättar lite kort om den!
Jag fascineras väldigt mycket av öde platser, övergivna fabriker och gruvor. Så vårt givna mål var ju Garpenberg, dit vi varit på väg ett flertal gånger senaste tiden men ändrat oss i sista stund. Jag ska lägga ut foton från Garpenberg i morgon, har inte hunnit gå igenom alla än. Men Garpenberg är den mest fascinerande platsen jag varit på , därefter kommer nog Lessjöfors.
Hemvägen tog vi över Sala, det finns massor med för oss outforskade platser i närheten och nu undersökte vi det nerlagda Strå Kalkbruk i utkanten av Sala. Mycket intressant. Kusligt, öde, jag måste ta reda på mer om det!


Strå Kalkbruk Strå Kalkbruk Strå Kalkbruk, photoshopad
Nu är det läggdags för oss, jag ska svara på era kommentarer i morgon!
Kramar & God Natt

Kommentarer
Postat av: Monica

vilka läckra bilder !!

2008-06-16 @ 23:24:55
URL: http://villmanintesavillmainte.blogg.se/
Postat av: Olle

Inne bland dom där byggnaderna (tror jag..svårt att se exakt vart det är) har jag haft replokal...och har poserat för bilder oxå. :)

2008-06-17 @ 09:56:37
URL: http://enarmad.blogspot.com
Postat av: Mumari svarar

Olle: Har du haft replokal inne i dom stora byggnaderna?? Vad läskigt!

2008-06-17 @ 21:03:39
URL: http://mumari.se
Postat av: Olle

Inte inne i nån av dom, men i ett hus inne på området. Alldeles vid järnvägsövergången mellan Återbruket/Returen och Strömsbacka. Det ligger ett hus mitt inne på grusplanen, där repade jag. :)

2008-06-18 @ 12:58:39
URL: http://enarmad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0