Blogghora

Jag är allmänt irriterad, för att jag har ont i kroppen, för att jag är sjuk IGEN och när jag är på det humöret räcker det med en liten liten droppe för att det ska tok-rinna över!
Den här "aktiva listan" på blogg.se, den kan ju inte fylla den funktion den var till för från början?
Jag har ju precis börjat blogga här på blogg.se, från att ha bloggat på Blogger tidigare och visste inte vad den här aktiva listan var för något.
Nu vet jag det.

Det är en lista som får många att ge upp sina riktiga liv för att istället ägna all sin tid åt att:

1. Spamma sin egna blogg med meningslösa inlägg, typ en mening bara för att ett inlägg ska pingas.
2. Spamma andras bloggar med kommentarer i stil med "Svara på dagens fråga i min blogg!" eller "Kolla in i min   blogg vilken fantastisk sak som hände mig!" eller "Vill du veta hur man kan tjäna 700 kr på två timmar,  kanske?" (den var nog mest komisk) Sen skuttar man runt i fyrtiotusen bloggar och kopierar in samma kommentar i alla.

Det resulterar ju i att folk blir nyfikna, eller som jag blir -irriterad, och går till spambloggen och tittar. Vips så höjdes besöksstatistiken något! Hurra!!
Men till vilken nytta? Känns det så j*kla kul att kolla sin besöksräknare och gnugga händerna när man ser att man fått jättemycket sidvisningar: -"hehe.....där lurade jag dom allt att komma hit och hjälpa mig upp på aktiva listan med ett inlägg som tog 30 sekunder att skriva...."

Att dessutom spamma andra bloggar med raggningskommentarer är ju ännu mer patetiskt! Okej att vara desperat, men man behöver ju inte skylta med det.
Jag tycker dessutom att det är oförskämt att skicka in såna kommentarer till bloggare som faktiskt tänkt till lite och lagt ner lite själ i det dom skriver.

Ursäkta språket och håll för ögonen mamma, men jag tycker att det är som att blogghora!

Vill förtydliga också att jag inte menar att alla på listan är så som jag skriver ovan, jag antar att man kan förtäna att hamna där och dom som inte förtjänar det gör allt för att komma dit.


Kommentarer
Postat av: Bimbo Boy

Alla äro vi blogghoror! Haha ;)

2008-03-29 @ 22:34:45
URL: http://www.bimboboy.com/blogg
Postat av: Marie

Jo, till en viss del är ju de flesta det, annars skulle man inte ens bry sig om att pinga, men fa 17, det går väl att sköta med finess iaf?

2008-03-29 @ 22:36:42
URL: http://mariwi.blogg.se
Postat av: Sarah

Hej tjejen!
och tack för att du ville kommentera i min blogg! :)

Då till din fråga. Självklart tror jag som kristen att Gud har skapat mig och alla andra människor. Jag kan inte svara på varför andra kristna tror så, men anledningen till att jag gör det är att jag är läst mycket om micro- och macroevolution och bristerna som finns där är ju så stora att darwin inte ens själv trodde på det. Jag tror att jag är skapad till Guds avbild precis som alla andra människor.
Ain't got no monkeys in my family :)

2008-03-29 @ 22:53:50
URL: http://sarahmagdalena.blogg.se
Postat av: Bimbo Boy

Tack för kommentaren. ^^
Välkommen åter.

2008-03-29 @ 22:54:30
URL: http://www.bimboboy.com/blogg
Postat av: evans

Jag kollar inte in bloggar som lämnar raggningskommentarer - bara för att! Men du, kolla gärna in min blogg ;)

2008-03-29 @ 22:57:02
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: Marie

evens: haha, jag kilar! *flås....skyndar*

2008-03-29 @ 22:59:36
URL: http://mariwi.blogg.se
Postat av: evans

Svar: Maken pluggar på polishögskolan i Stockholm, så jag är ensam hela veckorna. Det här är första helgen som han inte kommer hem. Jag tror inte att några psykopater skulle hitta till mig. Jag bor ju mitt ute i skogen - i Norrland till och med - och här skruttar vi ju runt med yxor och gud vet vad :)

2008-03-29 @ 23:15:14
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: Marie

haha, ja, och gummistövlar ;o)

2008-03-29 @ 23:16:48
URL: http://mariwi.blogg.se
Postat av: evans

Haha! Precis! Jag var förresten för snabb att svara på din första kommentar, så jag såg inte den andra. Vad skumt att du inte ser sidomenyn. Har du Explorer? Jag kör med Firefox och där syns den, men jag vill ju att det ska se normalt ut oavsett webbläsare. Måste försöka fixa! Tack för att du påpekade det!

2008-03-29 @ 23:20:35
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: evans

Nu har jag gått in på Explorer och då ser det ju helskumt ut. Just nu sitter jag i stilmallarna och mixtrar med pixlar, men det funkar ändå inte! Ska försöka att plocka bort min feedjit.

2008-03-29 @ 23:37:15
URL: http://evans.blogg.se
Postat av: Andie

Helt underbart blogginlägg måste jag ju säga! Stor tumme upp!

2008-04-01 @ 14:57:28
URL: http://www.andie.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0