Mingla med bulgur och döda kofötter!


Det var inte bara bredband och sms som slogs ut igår när telias kabel grävdes av. När jag var och handlade vid lunch igår så funkade inte heller betalkortsmaskinen utan kassörskan fick knappa in kortet manuellt.
Framför mig i kassan stod en granne som jag tror är ganska nyinflyttat. Kassörskan bad henne om legitimation när hon skulle registrera betalkortet.
När det blev min tur frågade jag om hon ville ha mitt leg också.
-Nej, det räcker med att du skriver under på kvittot, jag har som en lista på kända och okända.
-Jaha! Så du har som en lista på kända konsumhandlare bakom disken?
undrade jag.
-Ja det har jag, eller lista och lista, jo....ah...jag känner ju igen dig i alla fall! svarade kassörskan.

Hurvida listan verkligen existerade bakom kassan fick jag aldrig någon klarhet i...men man kan ju alltså anta att jag står på Konsums innelista! Förstå vad hett!
Stureplan VIP, släng dig i väggen! Jag ska mingla bland Blåvita varor, couscous och cashewnötter! Och självklart med bulgur och döda stampade kofötter också ;o)

Thank God att jag bor på landet! I storstaden hade jag bara försvunnit i mängden!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Haha, VIP-kund på coop =) Det var inte dåligt !! Är det det senaste för att ragga kunder till coop ? Det har inte kommit till vår lilla butik än.

Tjusiga bilder =)

2008-11-04 @ 10:18:35
URL: http://lisenj.blogg.se/
Postat av: Eva (kramgo_72)

Hehehe - efter många år i kassan på en ICA-butik och en liten Handlarn-butik så känner jag igen den där kassörskans "lista".

Man har ju en mental minneslista på "kändisarna" eller kanske man ska säga stammisarna. ;-)



Ha en fortsatt het och trevlig dag!

Kram



PS: håll en tumme för oss är du snäll...

2008-11-04 @ 10:32:31
URL: http://kramgo72.wordpress.com/
Postat av: Empe

Shit vad coolt. Sånt händer inte här i stan minsann. Jag tror inte jag är VIP någonstans. Jo förresten, kanske jag finns med på kassörskans lista i kiosken här nere på hörnet. Grejer det!

2008-11-04 @ 10:52:33
URL: http://anordinarydayofempe.blogspot.com/
Postat av: Empe

Förresten, apropå det där med att bli ihågkommen. Jag blev mäkta imponerad när jag var hos frissan sist. Jag har gått till samma frissa endast 2 ggr, och den första gången var drygt ett halvår innan det andra besöket. Men hon mindes minsann vart jag bodde, vad jag pluggade för något, och till och med vad min karl jobbade med. Hur minns man sånt när man pratar om samma sak med varenda kund, och kanske har 5-7 st per dag?! Där vart jag verkligen VIP!

2008-11-04 @ 10:55:36
URL: http://anordinarydayofempe.blogspot.com/
Postat av: Erika

Haha det kanske är någonting med åldern att göra då ändå, hur gammal är Loke? Grim har ju mest varit lugn innan, bara suttit och tänkt och finurlat för sig själv och helt plötsligt blir han spritt språngande galen, i duschen var han som hysterisk, stampade i golvet och slängde vatten över sig och mig och champooflaskor flög och det var ett enda stort ståhej men så grinig var han inte utan han garvade mest med det där tokgarvet. Kan nog ha med sömnen att göra ändå, hmm.. någonting är det i alla fall. :)



Nej, nu ser jag andra blogg.se-bloggar normalt men det var en liten stund som vissa var knäppa märkte jag. Jag var inne och försökte fixa problemet själv genom att ha mig med bredden på inläggsidan och menykolumnen men det gick ju inge vidare, kanske har fuckat upp den själv. Funderar på om man ska ta bort hela den där raden i menyn som nu finns längst ner och kanske försöka göra en ny men sen kan jag ju så lite... haha, jag får leva med en rutten design ett tag tror jag. :)



Du gör bara om width och height till önskad storlek i den dära texten, bäst proportioneligt. Jag brukar ha 212 som width och 174 som height så blir dom exakt så där. :)



Ballt ju att vara VIP-kund på konsum! :O Jag fick nå grejs om att jag var VIP på Joy idag på sms, har aldrig handlat där men sen kom jag på att det var min vän som jobbar där som förmodligen varit snäll haha.



Ha det super!



Kramar

2008-11-04 @ 11:09:09
URL: http://theerika.blogg.se/
Postat av: Olle

Haha... Ja det är ju en viss fördel med att bo i en byhåla iaf! Frugan fick ta med sig sina obetalda matkassar hem från Ica när det visade sig att Visa-kortet låg i min plånbok istället för hennes... Jag fick åka dit efter jobbet o betala. Det är byhåleförtroende det!! :)

Nu har vi varsitt kort till gemensamma kontot. :P



Har oxå en mental VIP-lista på kunderna på jobbet. Vissa kunders kundnummer kan jag utantill t.ex. Eller namnen. Dom brukar bli sååå imponerade när man redan knappat in det. :)

2008-11-04 @ 20:43:14
URL: http://enarmad.blogspot.com/
Postat av: elena cn

Hehe! Jag tror inte ens att jag är känd på vår lokala Hemköpsbutik!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0