Foton från när jag var liten


Jag fick lite gamla kort mailade till mig av mamma idag. Det måste absolut vara så att ju äldre man bli, ju mer uppskattar man att se på kort från när man var liten!
Jag kan tänka mig att korten är tagna runt 1984.
Mamma och pappa fotade en massa när jag var liten och hade ett eget mörkrum där de framkallade bilderna. Jag kommer ihåg det som igår när jag kom tassande och smög upp  dörren till mörkrummet när mamma höll på att framkalla foton, vilket liv det blev då ;o)
Mamma var dagmamma fram tills jag var 6 år. Ett av hennes dagbarn har jag hittat på Facebook, riktigt kul att höras igen efter över 20 år! Det är den lilla killen till höger om mig på mittenbilden och som jag läser för på nedersta bilden.

Den andra killen på mittenbilden har jag inte så många klara minnen av, det jag minns mest av honom var att han bet i min kära snuttekudde....men köttfärssås i munnen!
Jag känner fortfarande vissa aggressioner över det eftersom köttfärssåsfläcken inte gick bort i tvätten och snuttekudden fick bli förpassad till långt-in-i-garderoben.....

Jag avslutar med en bild på vår Golden, Timmy. Vi fick honom när jag var fyra år och han gick bort när jag var i femtonårsåldern. Han var verkligen en kärfamiljemedlem som älskade barn!

Kommentarer
Postat av: Liten E

Men gud, vad söt!! Och vad lik dig du är gumman ;)

2008-11-24 @ 20:12:24
URL: http://sagoelin.blogg.se/
Postat av: Milton

Hej! Det stämmer, jag har min systemkamera kvar, bara det att, vardagsfoton tar jag med min enkla kompakta digitalkamera! ;-) Och angående Spotlife så har jag gått ur, eller helt enkelt valt att göra egna designer, tycker det är roligare med förnying, och designbyte oftare. Allt är bara bra med mig, med dig? Må så gott / Milton

2008-11-24 @ 21:01:41
URL: http://miltonvestin.se
Postat av: Lina

vad söt du var/är;)

2008-11-24 @ 21:24:21
URL: http://litenfro.blogg.se/
Postat av: elena cn

Vad kul med gamla bilder!

Min mamma var också dagmamma och jag blev rätt trött på de där ungarna...de härjade ordentligt när jag ville vara ifred.

2008-11-24 @ 22:52:06
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Rocky

Tja, det är klart jag slänger in en röst på dig, du är cool :) Jo det är fint, lite huvudvärk och så, men annars så.. Hur är det själv med livet? :) Kram

2008-11-24 @ 23:25:42
URL: http://itsrocky.se
Postat av: Jen

Ja, men visst är det så! När man var i tonåren ville man absolut inte se bilder på en själv iförd blöja, eller naket plaskande i sjön..

Nu däremot är de guld värda, alla foton från forna tider! :)



Söt vovve ni hade! Själv hade jag en schäfer i min barndom. Sorgligt när hon dog :(

Kram på dig

2008-11-25 @ 08:30:28
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: bella

vilka söta bilder :P

2008-11-25 @ 23:29:56
URL: http://bellaisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0