Lunch






Det smakar badhus i hela munnen.....det gör det alltid när jag är sjuk. Aptiten = noll. Jag pinar i mig en delikat VarmaKoppen-soppa istället för mat.
....mmmm....nananam...

Dags att hämta barnen vid bussen! Det är väl onsdag idag?


.


.





Veckans Läsare är Elena! ♣ Vem blir nästa veckas läsare? 

Kommentarer
Postat av: Erika

Verkar då inte vara så stor skillnad på Stockholm och landet då. Jag har funderat på vad fasiken det kan vara, om det är för att jag är ung men samtidigt så får jag höra att jag inte ser så extremt ung ut. Sedan när jag skrev om det där fick jag höra att fler mammor också får blickar.

Haha benvärmare tycks bara vara värre att ha på sig, jag älskar att ha på mig leggins och benvärmare men då får jag dock mer onda blickar än om jag skulle varit utan. Just med mina benvärmare har jag fått de elakaste blickarna och till och med folk som har pekat på mig. Sedan ser man ändå mammor som går tantigt klädda med kort kjol UTAN strumpbyxor men de är inte avklädda inte. Kan fan gå i största halsduken, inburrad i tjockaste jackan, slöja om jag så hade velat, leggins och benvärmare och folk skulle trott att jag var nymfoman eller något.

Jag märkte dock av skillnad när jag var i Gävle och hälsade på min bror, där fick jag en liten lugn stund från alla blickar. Ingen kollade surt där, om de kollade log de bara. Att det kan vara sån stor skillnad på sånt litet avstånd.



Nej usch nej, jag ska fortsätta vara jag. Lovade mig själv när jag var liten att jag inte skulle förfalla för att jag fått barn, förstår inte själva grejen med att dra på sig mammakläder bara för att man är mamma. Mamma är ingen klädstil.



Och nu har jag nästan skrivit en enda lång roman så jag slutar här.



By the way, jag älskar din blogg. Kollade in titt som tätt för länge sen och har nu hittat tillbaka. :)

2008-10-22 @ 12:39:19
URL: http://theerika.blogg.se/
Postat av: whatthefuckdotcom

ok... count DracuMu... det där ser inte ut som varma koppen?!!

2008-10-22 @ 14:30:09
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/
Postat av: Malin

Bra att du försöker äta även om det smakar skit min tjej har ätit 3 smörgåsar smat 6 dl fil och vättska+ glass i 5 dagar nu febern ger inte med sig stackars er som är sjuka



hoppas du får en bra kväll natt



malin

2008-10-22 @ 19:00:13
URL: http://wilfli.blogg.se/
Postat av: elena cn

Koppen är i alla fall läcker!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0