En släktmiddag......

Idag var vi bjudna på middag hos Jeffs mamma och pappa, Robin, Klas och Anna med sina barn var också där, som en släktmiddag.
Jag tyckte vi var väldigt punktliga som parkerade utanför precis på minuten som var meningen att vi skulle komma till. Lite förvånad var jag över att alla andra redan var där, att vi var sist fast vi var så punktliga.
När vi kom in i köket så tyckte jag att Eva och Anna tittade så mystiskt på mig så jag blev alldeles nervös. Började fundera om jag hade satt tröjan ut och in eller nåt. Jag följde deras blick när dom tittade mot köksbordet och fick syn på champange och presenter, jag fattade ingenting förrän jag fick syn på ett kort på mig och Jeff i blommorna, vi skulle fira att vi har förlovat oss! Jag blev verkligen överraskad och faktiskt rörd! Eva hade dukat jättefint med blommor och bordsplacering, jag och Jeff mittemot varandra med rosor runt våra tallrikar.
Jättegod italiensk mat mat, lufttorkad skinka och pesto och allt möjligt gott! Till efterrätt var det tårta och nötkaka. Ojojoj det kändes så lyxigt och överraskande!
Vi fick Höganäs kaffekoppar och en tekanna, jättefina! Jag är fortfarande alldeles överväldigad!
Tack till er allihopa!

blomm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0