trött trött.....

Sitter här igen och väntar på kaffe från bryggaren.....

Igår tog jag med barnen och åkte till Karlssons, där "där allt mellan himmel och jordfräs finns" som det så käckt heter. Synd bara att sambon hade tagit nya bilen till jobbet så vi fick ta Kingcaben.
Jag handlade lite bra och ha-saker, en tröja med en döskalle på till Alfred och en poncho till Ellen. Ellen blev överlycklig. Jag hade ju råkat lova henne att jag skulle kunna virka en poncho till henne......men jag har insett mina begränsnigar, möjligtvis skulle jag kunna ha en virkad poncho klar till Ellen om 5 år, men då stämmer ju inte storleken längre och det är säkert hopplöst omodernt då.

På kvällen kom Mia över med sina barn och hälsade på. Barnen lekte och vi fikade.
Hela kvällen satt jag sen och fixade lite cd-skivor till nya bilen, köpte ett cd-case när jag var på Karlsson som jag har prytt med en av döskallarna jag gjorde i cernitlera, så nu ska jag ha lite ordning på bilskivorna!

Idag ska jag åka in till stan och hälsa på en kompis och sen svärmor Eva. Hon är så snäll så hon har bakat bullar som vi ska få med oss hem.
Har sovit jättedåligt i natt och vaknade tidigt, ungefär som när man var liten och skulle fylla år och bara väntade och väntade. Analyserade sova-dåligt-känslan när jag låg i sängen och väntade på att resten av familjen skulle vakna i morse och kom skrämmande nog fram till att jag var pirrig för att jag ska ut och köra nya bilen idag. Är man barnslig eller vad?
Nu ska jag göra mig och barnen i  ordning!

en dålig bild på bilen knäppt med min telefon i morse.....

*klipp*

Ungarna jublade när dom förstod att vi skulle åka nya bilen, ungefär som såna där reklambarn som låter onaturligt och konstgjort glada.
på vägen in till stan kryllade det av möjliga hot mot bilens gigantiska fälgar och lågprofildäck.....jag som aldrig har reflekterat över små gropar i asfalten såg dom överallt! Har ju blivit varnad för att fälgarna kan bli 8-kantiga så jag körde försiktigt.
Hämtade upp min kompis H när jag kom in till stan och sen åkte vi till Skopunkten. Ellen behövde nya skor. Det var ta tre betala för två så jag köpte ett par fina höstkängor till Ellen, ett par innetofflor till henne och ett par tofflor till mig. Mina var ljusrosa, pudel-lurviga med glittriga monsterklor! Så häftiga!

Jag försökte övertala min son att han behövde nya skor men ungen vägrade, han skulle inte ha nånting, så då fick han skylla sig själv. Han är hopplös när han sätter den sidan till. Efter skopunkten skulle vi äta på McDonalds.
Vi stod i jättelång kö och jag gnällde över att det var så mycket folk när barnen plötsligt är borta. Oroligt tittar jag mig omkring och får syn på dom, dom stod och pratade med en annan människa längre bort! Jag stod och stirrade ett tag innan jag insåg att människan var min egen mamma! Barnens mormor! Jag gick dit och sa förvånat hej. Eftersom mina föräldrar bor fem mil från stan och jag aldrig kunde föreställa mig att dom åt på McDonalds var jag alldeles överrumplad. Barnen stannade kvar vid mormors bord medan jag gick tillbaka till H och kön igen för att beställa, då ser jag att han som hela tiden stått framför oss i kön var pappa. Har jag alldeles för dålig syn eller träffar jag mamma och pappa alldeles för sällan?
Pappa blev lika förvånad han eftersom han inte märkt nåt han heller. Han bjöd i allafall på mat innan vi åkte vidare åt varsitt håll.
Jag och barnen åkte hem med Hanna och fikade en stund innan vi åkte vidare till svärmor Eva. Hon fikade där och sen hem, blev en heldag i stan. 
Bilen var såååå härlig att köra, älskar den redan!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Går det att kommentera på så gamla inlägg ??

Mysig läsning synd bara att bilderna inte finns kvar!!

2008-09-15 @ 23:31:31
URL: http://lisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0