Ditt pinsammaste minne?

Usch fy bubblan, jag ligger på soffan och har sån huvudvärk så det bara snurrar i skallen. Loke sover och jag ska bara ta det lungt nu.
Muntra upp mig! Skriv en kommentar om den värsta gången du gjorde bort dig, så ska jag berätta något roligt som jag har gjort ;o)
Vem är värst *s*

"Det här var ett tag sedan, jag var i vår lokala affär och handlade. Trött och allmänt disträ kommer jag till avdelningen med bröd. Jag ser en stor skylt där det står nedsatt pris. Perfekt tänkte jag, då kan jag handla och lägga i frysen!
Framför skylten står en kundvagn full med allehanda bröd. Jag rotar där i för att se vad som finns och till min förvåning får jag tag i en ananas! jag vrider och vänder på den medan jag funderar på varför den ligger i brödvagnen, är det extrapris på den också?
Rätt var det är så knackar en dam mig på axeln och säger: Ursäkta, jag ska ta min vagn nu.
Oj vad dum jag kände mig när jag insåg att det var en kunds vagn jag stått och rotat i!
Jag skrattade så jag grät och kunde pinsamt nog inte sluta skratta.
Reakorgen var liten och gömd bakom damens vagn...."

Kommentarer
Postat av: Sandra - ung mamma

tack! jag gillar din header :-)

2008-04-03 @ 11:05:42
URL: http://fryc.blogg.se
Postat av: Gitsie

Mitt pinsammaste minne ägde också rum i en affär. Fullpackad affär en fredag och jag hade låååång kö bakom mej, när jag ska packa ned i flaska coca cola i kassen så tappar jag den i golvet och kolsyran får korken att flyga av och sen ligger flaskan på golvet och bara snurrar runt och colan sprutar ur den med full kraft. Givetvis stod det en finklädd man bredvid mej och han fick byxorna totalt dränkta av cola och all aktivitet i kassorna stannade och alla stirrade på mej. Jag har aldrig önskat så mycket att jorden skulle öppna sej som jag gjorde då. ;)

2008-04-03 @ 13:26:06
URL: http://gitsie78.blogg.se
Postat av: angelica

varsågod :) hahaha det där var lite kul!
jag har faktiskt inget minne av något riktigt pinsamt, men något har jag säkert gjort.. Nu måste jag komma på något bra så jag kan berätta :D

2008-04-03 @ 14:26:20
URL: http://tufflaan.blogg.se
Postat av: viktoria

hej, jag har oxå sprängande huvvevärk!
jag är ju en sån som gör bort mig genom att vakna så det skulle ta lite tid att välja ut en av alla de gånger.
Krya på dig

2008-04-03 @ 14:52:25
URL: http://www.vickiehickietoria.blogspot.com
Postat av: Olle

Jag brukar raskt formatera hjärnan efter jag gjort nåt pinsamt så jag slipper tänka på det...då kan jag ju förneka allt utan att ljuga oxå om nån påpekar att jag gjort den pinsamma saken... :)
Jag kallade min sambo för schampo i telefon idag...inte pinsamt, men väldigt underligt!

2008-04-03 @ 19:31:52
URL: http://enarmad.blogspot.com
Postat av: Marie

haha, schampo, om jag hade hört det hade jag gjort bort mig genom att inte kunna sluta skratta, och det är faktiskt hemskt. precis när man lyckats sluta garva så exploderar man igen!

2008-04-03 @ 19:39:21
URL: http://mariwi.blogg.se
Postat av: Olle

Vet inte varför riktigt...men jag ringde henne för att smöra så jag skulle få köpa kebab. Så jag började kalla henne min snälla, rara, söta, gulliga, charmiga schampo....?

2008-04-03 @ 19:47:14
URL: http://enarmad.blogspot.com
Postat av: Marie

så där fel kan jag också säga, jag tycker det är så ruskigt roligt när folk säger fel, det är helt sjukt! Jag kan skratta i flera dagar åt sånt! Gissa om jag gillar avigsidan!

2008-04-03 @ 19:50:51
URL: http://mariwi.blogg.se
Postat av: mamsen

Tack för din kommentar inne hos mig.. Avigsidan är min favorit också. Roligt att du delar med dig av dina pinsamheter.. här kommer ett av alla mina pinsamma ögonblick. Detta var en mörk, regning morgon, jag stod vid en gatukorsning och väntade på en kollega som skulle hämta upp mig, bilen kommer, stannar precis framför mig i korsningen,
jag hoppar in medan jag skämtskäller på honom för att han är sen, vrider på huvudet och ser en vilt främmande kvinna som ser fullständigt skräckslagen ut.. jag har hoppat in i fel bil, hon hade bara bromsat in i korsningen för att släppa fram den korsande trafiken. Ha en bra dag!

2008-04-04 @ 09:11:43
URL: http://fyrtioung.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0