Kastreras! *arg*

Jag tittar in på Aftonbladet en snabbis innan jag går och lägger mig och ser att 42-åringen som misstänks ha med Englas försvinnande att göra nu är misstänkt på sannorlika själ för människorov. Samt att man har hittat barnpornografi i hans dator.
Jag blir så ledsen för Englas och hennes familjs skull.
Den här mannen har ju gjort upprepade sexualbrott. Jag måste bara vädra min åsikt...;
Jag tycker faktiskt inte att alla är värda att få en till chans, att få chans till ett nytt förtroende i livet gång på gång. Skulle 42-åringen vara oskyldig, så får han skylla sig själv att han blir misstänkt i sådana här sammanhang. Jag tror inte på bättring, åker han inte fast för att han kan ha gjort något med Engla, så kommer han säkerligen göra någon annan flicka illa.
I vissa fall har Sverige alldeles för låga straff! När det gäller brott mot barn och sexualbrott.....om det ens blir något straff alls...
Tack och lov för lagen om registerkontroll inom skola och barnomsorg.
Den fanns inte när jag var liten. Min syokonsulent blev tagen på bar gärning när han hade supit ner och kedjat fast en kille vid en kontorsstol och sen utnyttjat honom. Syokonsulenten hade tidigare  blivit dömd för liknande brott som ingen visste om eftersom några kontroller inte var obligatoriska.
Jag blir så upprörd
, såna här "människor" förstör sina offer för livet och kommer undan med lindriga straff i jämförelse.
Jag säger bara kastrering.....eller kapa bort hela paketet!
Nu blev jag upprörd.
God natt.

Kommentarer
Postat av: Marie

ahh.-... guuud, visst är det ett helvete? :/

2008-04-11 @ 06:48:44
URL: http://wildness.blogg.se
Postat av: Samson

Jag pratade om dårar så sent som igårkväll. Min ena kompis kusin blev mördad vid sjutton års ålder. Ibland får man intrycket att hela samhället är fullt med tosingar som inte har bland folk att göra. Två töser i Stockholm blev ju nerhuggna med ett samurajsvärd för att något jävla pucko trodde att de var troll och en busslast turister, också i sthlm, blev ju nermejade av en som trodde att hans bil var fjärrstyrd av ryska maffian. Det som stör mig allra mest är när man sen hör de här dårarnas läkare påstå att det ingår i rehabiliteringen att ha frigång och att sånt här då händer. Läkare som gör felbehandlingar är personligt ansvariga och jag tycker att de läkarna som menar att det ingår i rehabiliteringen att deras patienter ska gå ut och ha ihjäl folk ska bli personligt ansvariga för de liv som förstörs och går till spillo. Jag tycker inte att man behöver släppa ut dårar som haft ihjäl folk eller förgripit sig på barn igen, vad är det som säger att en störd människas liv är värt så mycket mer än alla de liv de kan förstöra? Dessutom om någon störd jävel skulle försvinna lite tyst och försiktigt, vad gör det...

2008-04-11 @ 07:31:04
Postat av: Marie

Samson: Jag kan bara hålla med! Shit trodde samuraimannen att de var troll! Men var inte det i uppsala?

2008-04-11 @ 07:39:50
URL: http://mariwi.blogg.se
Postat av: Olle

Svårt med sånt här... En pedofil är ju egentligen inte knäppare än en som tänder på djur eller läder eller latex eller mulliga eller som är bögar/lesbiska. Egentligen! Det är ju en sexuell läggning...och sånt är ju svårt att bota...även om vissa präster och sångerskor påstår att man kan bota homosexualitet t.ex. :)
Det som är felet är att i de andra sexuella läggningarna (utom djurgrejen möjligen) är alla inblandade frivilliga och vuxna...det är dom inte inom pedofili. Det är därför det inte är acceptabelt!!
Tyvärr tror jag inte att det funkar att ha ihjäl alla pedofiler...men det gäller att se till att dom inte ger utlopp för sin sexuella läggning...om dom inte kan nöja sig med att leka ålderslekar med likasinnade vuxna alltså. Barn ska dom låta bli!

Dom som mejat ned folk med samurajsvärd och sett troll..ja dom är nog mer psykiskt sjuka...eller drogpåverkade... Sånt går ju i de flesta fall att fixa till med vård.
Men sjukt är det ändå...och tragiskt.

2008-04-11 @ 08:47:36
URL: http://enarmad.blogspot.com
Postat av: Marie

Det spelar ingen roll om pedofiler och våldtäcksmän har en medfödd sexuell läggning, normala människor kan lägga band på sig, oavsett vad man innerst inne känner.
Jag vet inget värre än just våldtäktsmän och pedofiler, för min del kunde alla faktiskt mejas ner och dom borde inte få finnas. Jag är säkert mycket omoralisk i den här frågan, men kan dom inte hålla sitt i styr, då ska dom inte vistas bland folk heller.
Det värsta är det enorma mörkertalet, de flesta övergrepp blir aldrig anmälda, de sker i egna hemmet och anses inte trovärdiga om det mot förmodan blir anmält.

2008-04-11 @ 08:55:21
URL: http://mariwi.blogg.se
Postat av: Samson

Det finns nog många som ryser när du jämställer bögar och pedofiler, Olle. Vad som anses normalt respektive avvikande blir lite snävt, men jag fattar din poäng. No hard feelings från min sida iaf.
Folk som kör för fort och blir av med lappen blir i juridisk mening bara straffade med böter. Att man får vara utan körkort ett tag är för att skydda samhället. Man har visat att man med sin körstil utgör en fara för sina medmänniskor. Jag tycker att vi ska ha samma rätt att skydda oss mot människor med en uppenbar störning. Man springer inte runt i tunnelbanan med samurajsvärd, man pillar inte på och i småbarn och man dödar dem framför allt inte. Vi kan inte ha läkare som är så insnöade i sin egen värld att de tycker det är okej att vi har idioter lösa. Visst för att vi inte behöver deportera idioterna till Ryssland, men en hårdare koll på de redan kända och restriktivare frigång. Om frigång överhuvudtaget.

2008-04-11 @ 10:18:34
Postat av: Marie

Hårdare straff och absolut noll tolerans vad gäller övergrepp. Och det ska alla människor veta från början, går pedofiler och liknande över gränsen så ska deras skepp vara brända, vill dom bli förlåtna kan dom hänge sig till Gud när dom sitter inspärrade långt från barn och människor som kan tänkas bli deras nästa offer.
Av mig skulle dom aldrig bli förlåtna eller få en ny chans, stämpeln går inte att tvätta bort.

2008-04-11 @ 10:56:22
URL: http://mariwi.blogg.se
Postat av: Olle

Haha..det var inte meningen att JÄMSTÄLLA bögar och pedofiler. :) Glad att du fattade poängen iaf... Jag tycker alltså inte heller att pedofili är normalt på nåt som helst sätt... menade bara att det är en väldigt udda och hemsk sexuell läggning... Och då menar jag inte att det är udda och hemsk att vara bög heller!!! Fan... kommer nog åka på stryk av nån som missuppfatar mig...haha :P

Vill nån fantisera om småbarn så ok..ingen kan hindra nån från att ha fantasier... men det är farligt om personen inte längre klara att hålla sig till att fantisera! Förhoppningsvis har de flesta med denna underliga läggning en stark mental spärr som hindrar dom från att gå vidare från fantasier till verklighet... Det är bara trist att inte ALLA har den spärren...

2008-04-11 @ 20:43:03
URL: http://enarmad.blogspot.com
Postat av: Marie

Ölle, jag förstod hur du menade, såna här ämnen får mig att flyga i taket och hoppa av ilska. Jag reagerar så starkt och blir så upprörd...

2008-04-12 @ 08:38:06
URL: http://mariwi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0