Leken "feminist-javisst"

*Andas ut*

Nu har äntligen lugnet kommit.
Dom stora barnen ligger och sover i sina sängar, Loke ligger i fotöljen och snarkar morrlika snarkningar, Gizmo ligger under fotöljen och tittar ängsligt uppåt när hon hör Loke morra.
 
Ane Bruns låt The Treehouse Song har spelats ett par gånger i datorn, i "den-typiska-tjejdatorn-med-fungerande-högtalare". Den låten är sååå bra.

Jag och mannen har lekt feminist-javisst tidigare under kvällen vilket innebar att han satte på sig ett förkläde och ställde sig och hängde tvätt och plockade disk, medan jag påkade in en fet prilla under läppen, drog på mig graningekängorna och gick ner till lagården och välte kor.
Det var värt det....för att få slippa disken och tvätten.
image121
Nu känns allt så rofyllt så.....lite skrämmande faktiskt, man kan ju undra vad som kan tänkas hända? Det skulle till exempel kunna stå en ko och titta in genom fönstret helt plötsligt, eller så skulle Alfred kunna komma nerspringandes i sömnen och vråla konstiga saker....man vet aldrig, det är sällan lungt här....

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: haha ursäkta och vem är det som kränker ngn nu då? nej fastän jag är kort och smal betyder inte det att jag inte har muskler..

2008-04-02 @ 22:46:12
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Marie

mycket möjlig, jag är kort och smal och är så stark så jag skulle bara skulle kunna slänga iväg dig käpprätt rakt in i utgödslingen om jag blev arg. Jag spänner bara musklerna serru.
Jag hade ingen aning om att du är kort och ser det som orelevant i ditt inlägg om apor och invandrare och att lantisar inte har något att komma med. "jag är iaf blivit kallad snobb, och dessutom, vad har du som är lantis från linköping att komma med?"
Say no more.....

Du ger ordet blogghora ett ansikte :D

2008-04-02 @ 22:55:06
URL: http://mariwi.blogg.se
Postat av: hp

haha din var också klockiz!

ludna små smek /hp

2008-04-02 @ 23:24:11
Postat av: GucciMama

svar: det är kardborre band men ska prova tejp hehe :-))

2008-04-02 @ 23:42:33
URL: http://guccimama.blogg.se
Postat av: Olle

Bilden på dig som hemmafru syntes det ju på långa vägar att det var ett montage...men denna blir jag lite osäker på! Ser ju verkligen ut som den faktiskt är äkta...?

Haha.... ;)

2008-04-03 @ 08:38:44
URL: http://enarmad.blogspot.com
Postat av: Marie

Nu förstår jag ingen ting? Den är äkta!
:D

2008-04-03 @ 09:17:12
URL: http://mariwi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0