Mot akuten

Stackars lilla Loke, när han vaknade i morse så var han lite snorig. Nu har han precis sovit middag och vaknade upp med 39 graders feber och är rosslig som bara den! Han väser och rosslar när han andas, det låter nästan som krupp.
Jag ringde nyss till vårdcentralen och undrade om jag borde komma ner med honom så dom kan lyssna. Ja, det tyckte dom absolut att jag skulle, men inte till dom för dom hade minsann ingen tid!
Blev istället hänvisad till barnakuten på akademiska.
Jag tycker att vårdcentralen är till för förkylningskrämpor och mindre saker, stora akuten är till för riktigt akuta saker.
På våran vårdcentral har dom aldrig tid, även om det bara skulle vara en sticka i fingret så säger dom att man ska åka till stora akuten i stan!
Jag ringde till Tierps akutmottagning  stället, den är närmare, och självklart fick vi komma dit. Men dom lät som vanligt förvånade och irriterade över att vi inte fick komma till vår egen vårdcentral.

Jävla SKITlandsting!!!!!!! Jag blir så irriterad!!!!!
Ska göra i ordning mig och Loke nu, hämta stora barnen och åka. Hörs sen!

Kommentera? Läs gärna här först! ;o) men lämna kommentaren till det inlägget du kommenterar till :o)

 

Kommentarer
Postat av: whatthefuck

hoppas allt går bra... annars har jag mollipect här ;) ... om du får tid så kika in på http://bellasweb.blogg.se/ och tala om vicken färg hon har på headern från DIN dator... hon ser den olika från olika datorer och en av dom visar ROSA... hua! Vilken färg ser du? Pusshejdåda! ;)

2008-08-26 @ 13:12:58
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Krya på lilleman!

Har du provat ringa läkarguiden för barn? Det kan vara falsk krupp och då är det bra att låta barnet sova med sängen upplutan vid huvudänden och med fönstret öppet lite på glänt.



Det är jobbigt när VC inte har tid. Själv fick jag ta med min styvfar som skällde ut dem för att de inte hade tid med en sak som faktiskt var AKUT. Eftersom sjukhuset hade skickat oss till VC och VC i sin tur till sjukhuset...



Åh, jag blir galen på sånt!

2008-08-26 @ 13:42:43
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: i k s h i i

usch, stackars liten. jag hoppas att han blir bättre så snart som möjligt. :)

2008-08-26 @ 16:11:11
URL: http://ikshii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0