Ingen alkoblogg

Jag plockade ihop min målning för en stund sedan, efter en lång tids funderande å om målning och Cube var en bra kombination. Jag insåg att det inte var det och att jag skulle kunna bli på ett väldigt dåligt humör imorgon när jag såg mitt verk.... Alltså la jag undan färg, penslar och tisha.
Jag är för övrigt mycket besviken. Jag fick inte visa leg på bolaget idag......jag känner mig oerhört sårad och gammal. Jag som till och med köpte fjårtiscider. Jag skylle på mannen som stod bakom med Loke i famnen och såg allmänt gammal och sliten ut;  -"Flasha till dig lite nu då! Häng lite tonårsaktigt!"
Den enda fråga jag fick var hur många kassar jag ville ha. -"Två", svarade jag med vuxen och något sårad röst.
Nu ska jag sluta skriva med alkoholhaltiga drycker i kroppen, det är strax nattis!
Så jag säger God Natt mina kära läsare som gör livet värt att skriva om :o)

Kommentarer
Postat av: Amos

Gonatt, jag ska nog försöka hålla mig vaken och se på semin i ishockeyn.

2008-05-16 @ 23:52:50
Postat av: Marie

Amos: Ja, jag tycker mig ha uppfattat att det någon viktig hockeymatch...passar bra till det kyliga vädret! Godnatt!

2008-05-16 @ 23:55:45
URL: http://mariwi.blogg.se/
Postat av: Therese

Det är pulver som man har i hårbotten. :D Ger jättebra volym! :D

Kolla gärna in tävlingen i min blogg. :) "Den berömda H&M-klänningen" som alla varit ute efter på senaste lottas ut där. :) På blocket och liknande bjuder folk några tusen för den... men som sagt; jag lottar ut den. :)

2008-05-17 @ 00:12:09
URL: http://metrobloggen.se/thessan
Postat av: whatthefuck

Nä fy va hemskt....men det måste ha varit för karln som stod me Loke....för du ser yngre ut än mej och ja måste visa leg när ja köper Cigg!!!!! sist ja åkte buss...tre år sen fråga gubbjäveln om ja var barn eller vuxen..då tog jag faktiskt lite illa upp, ok att se ung ut men ja ser faan inte ut som 16!!!!!!

2008-05-17 @ 14:08:47
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Om de på systemet inte bad dig visa leg så betyder det att de antog att du fyllt 20, inte 40. Och sen är du inte gammal!! Din galning, om du kan se så bra ut och ändå oroa dig - vad finns det då för hopp för mig som är dryga 3 år yngre men fan så mycket sletnare? :( Du är ju dessutom trebarnsmor! Och lantbrukare.. listan kan göras lång. Jag är arbetslös, barnlös och ser äldre ut än du. DET är orättvist. Jag kan som bäst likna en hyffsat sexig 45-åring, som kaaanke har barn OCH barnbarn.



Jag är dessutom såpass gammal i gemet att jag kunde köpa mina första "tonårssmygcigg" innan det blev olagligt att sälja till minderåriga. Jag var 12! Och jag minns tydligt Beppes Godnattstund för övrigt.



Kan vi inte bara sluta vilja vara fem, tretton och nitton och skita i siffror? Jag är ju ändå diskalkylisk så siffror ska ju inte spela ngn som helst roll för mig.



Kram på dig, weirdo. :)

2008-05-18 @ 14:06:45
URL: http://hagalen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0