Nikonhjälp!

Jo just det, när jag kom hem så hade jag fått prylar som jag beställt till min kamera med posten. En infraröd fjärrkontroll så att man kan knäppa kort utan att trycka på kameran och en "Puffer Pop-Up Flash Diffuser".
Den där Puffern fungerar kanon, blixten blir mjukare när man knäpper kort på till exempelt barnen. Fjärrutlösare har jag ännu inte lyckats prova eftersom jag inte hittar någon inställning för att ta emot ir-signal i kameran!
Det ska finnas och fjärrkontrollen ska vara kompatibel med min D40. Jag hittar inte heller instruktionsboken till kameran så jag håller på att bli galen!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag kan tyvärr inte hjälpa dig. Haha, jag förstår knappt vad du skriver om =)

Visst är det bra att va' ledig så man kan va' med barnen i skolan, det tråkiga är att jag nästan alltid jobbar eftermiddag o då måste ha barnen på fritids till gubben slutar ca.17.00!

Så'nt är livet !!

Kram

2008-09-02 @ 19:54:59
URL: http://lisenj.blogg.se/
Postat av: Olle

Den sitter till höger...bakom förgasaren vettu!?

2008-09-02 @ 20:11:51
URL: http://enarmad.blogspot.com/
Postat av: Mumari svarar

Olle: Jaha....jag som mekade bort hela förgasaren....säkert heeeelt i onödan då? ;D

2008-09-02 @ 21:03:58
URL: http://mumari.se
Postat av: Caroline

Själv har jag en liknande fjärrkontroll till min Canon EOS 350D och den fungerar perfekt. Behövde inte ställa in kameran alls, det funkade direkt.



Brukar finnas en lampa frampå kameran som lyser när man trycker på fjärrkontrollen, har du kollat det? Jag måste i alla fall se till att kontrollen och lampan har fri sikt mot varandra, annars funkar det inte.



/Caroline

2008-09-03 @ 10:14:46
URL: http://fotocilla.se/fotodb/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0