En till julafton!

Sisådär ja, nu har vi haft som en liten julafton till :o)
Eftermiddagen har spenderats hos svärföräldrarna men julmat, fika och julklappsutdelning. Vilken lycka för barnen!
Mera Bratz och lego och kläder.
Loke har verkligen fått in snitsen på att öppna paket nu! Riva och slita i pappret, kläder kastas systematiskt över axeln tillsammans med julpappret och leksaker ska tas ut från förpackningarna omedelbums!
Loke fick ett jättestortpaket, större än han själv! Han kånkade och rev och slet i det, ut kom en gigantisk nalle från farmor och farfar!
När vi åkte hem skulle nallen absolut sitta vid fotändan av Lokes bilstol. Vi fråkade vad nallen hette och Loke pekade på jättenallen och sa tvärsäkert "Loka"!
Vi dubbelkollade med honom, menade han att nallen heter Loka? Eller menade han att han trodde att det var han själv som var nallen? Eftersom Loke tror att han ser ut som en mexicanare med mustasch så kan man ju inte så noga veta.
Men Loke är bestämd, nallen heter Loka och då är det så :o)

Loke poserar också fint i sitt nya Batmanset och Ellen visar upp en nyckelring med hennes namn på som hon fick av Robin.
Jisses vad barnen har fått mycket julklappar, jag tycker man säger varje jul att i år ska vi dra ner på julklapparna, men ändå känns det som om dom bara ökar år för år!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vilken mysig jättenalle, skulle jag med vilja ha i sängen o kramas med, fast han skulle nog knappt få rum bland hunden,katten o Theo =O

Jag håller med dig om det där med julklapparna, men man hittar alltid så mycket när man är ute ju =)Ha de gott, kram på dig !!

2008-12-25 @ 23:28:15
URL: http://lisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0