God Natt!

Hoppas ni alla haft en bra dag och kommer sova gott inatt! Jag har varit så glad idag över min design så värken i kroppen har varit lättare att härda ut :o)
Ni vet väl att det är ni läsare som gör livet värt att skriva om? Så fortsätt lämna era underbara kommentarer och undrar ni något eller vill att jag ska skriva om något särskilt så hojta!
Nu är det sängen som gäller för mig!
Kramar till er alla!


Glöm inte mina tävlingar där jag lottar ut en unik designad top eller ett läckert Miso Pretty-kit från Kitsch.se!

Kommentarer
Postat av: Bella

Ryssland vann i år som sakt! God natt, hoppas du haft en bra dag!

2008-05-25 @ 00:21:07
URL: http://bellablogg.blogg.se/
Postat av: Malin.

sv: jag håller med dig angående skönhetsoperationer.

2008-05-25 @ 00:25:15
URL: http://msundin.blogg.se/
Postat av: Emma H

vilken söt blogg=)

2008-05-25 @ 00:40:09
URL: http://enmammut.blogg.se/
Postat av: Linda

Alltså din nya design e skitgrym!!!!

Vad e det för värk du har?För att jag har alltid haft konstant värk i mina ben som jag har haft de mesta utredningarna på,kanske kan jag hjälpa dig?

2008-05-25 @ 00:43:46
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Marie

Linda: Tack :o) Jag har fortfarande inte pallrat mig till sängen...alldeles stirrig av värktabletter! Jag har haft jättekonstig värk som flyttar sig i hela kroppen i nästan 15 år. Det kommer och går i perioder. Dessutom fick jag inflammation på synnerven, så jag har varit på magnetröntgen för att utesluta MS. Jag får veta på tisdag. När man har såna här perioder av värk så känner man sig som en riktig gnällkärring. Har du fått något svar på varför du har värk? Jag har till och med blivit opererad tre gånger för något fel dom trodde att det var.

2008-05-25 @ 00:52:25
URL: http://mumari.se
Postat av: Sweeet 16´s blogg

godnatt :D

2008-05-25 @ 00:55:40
URL: http://performance.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag har haft min värk då i mina ben sedan jag varit 5 år gammal o min pappa har laltid trott det varit växtvärk!Men icke sade nicke,varje år har jag anökt om detta problem för jag kan alltså grina mig till sömns så ont har jag! Jag är 25 idga har tränat hårt,division 1 i fotboll,har tränat simhopp,friidrott,innebandy o är en allmänt aktiv person. Läkarna har alltid trott detta varit prblemet. Vilket det inte de tär!Utan tydligen så kan dom inte fatta varför jag ahr så ont, har fått kortisonsprutor i bene,fu fan säger jag!Det hemskaste man kan vara med om! 1 Läkare sade att han trodde det var benhinneinflammation,men heerregud sade jag,sedan jag avrit 5 år!Jag är friidrottare jag vet hur det känns att få det!DETTA ÄR NGT ANNAT!Senatse hörde jag att jag inte hade ngt brosk kvar alls i mina knän o det kan jag ju nästan örstå av allt mitt hårda sportande...men som sagt jag har ALDRIG FÅTT EN KLAR DIAGNOS!!!!HJÄLP MIG!!EN TILL PERSON SOM VET HUR DET ÄR ATT HA ONT OCH INTE ORKAR MER!!

2008-05-25 @ 01:00:36
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Amina

Re; Jag relaterade till dom verklighetstrogna skyltdockorna (läs felfria) ^^ och jag tycker att skyltdockor är skrämmande också. Dom som står mitt i butiken iakttar en nästan -och så misstar man dom för personer också! haha





Var nyss och åt McDonalds, själv då? :-)

2008-05-25 @ 01:01:46
URL: http://pastill.blogg.se/
Postat av: Marie

Linda: Har du slutat träna nu? Visst är det frustrerande när man inte kan få veta varför..... jag drar mig för att gå till läkaren, min husläkare säger bara att jag är en märklig flicka, han menar antagligen hypokondriker tänker jag då. Det börjar kännas som att det får vara vilket fel som helst på mig, bara jag får veta vad! Jag undviker in i det längsta att ta värktabletter, men periodvis måste jag ta för att härda ut.

Just nu har jag som en strålande elstöts-smärta i ben och armar. Man vill bara bli av med benen! Såna som vi borde få komma till smärtkliniken.

Kramizar!

2008-05-25 @ 01:08:30
URL: http://mumari.se
Postat av: Marie

Amina: Haha, jag önskar jag vore felfri ;o)

Min lilla Loke som är snart två år tog en skyltdocka i hand i en affär, hela handen lossnade och loke blev mycket förvånad :D

Titta här: www.mumari.se/2008/march/ursakta-damen-ni-har-tappat-en-hand.aspx



asg

2008-05-25 @ 01:12:36
URL: http://mumari.se
Postat av: IZZAH

jo jag förstår att du e nöjd me din design

det skulle jag oxå vara :)

jasså .. jo det va riktigt gött me hamburgare .. hehe ..

2008-05-25 @ 01:46:13
URL: http://izzah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0