Sjukhusbesöket

Vi packade in hela familjen i bilen igår kväll och for till "närakuten" där vi fått en tid. Närakuten för oss är fem mil bort.
Loke lät bara värre och värre i andningen.
Innan vi åkte hade jag pratat med sjukvårdsupplysningen, från dom fick jag order att ge mollepect på en gång (till skillnad från "till kvällen" som Tierps sjukhus sagt tidigare) sen skulle vi höras efter en timme för att se om Loke blivit bättre.
Han blev inte bättre så sjukvårdsrådgivningen bokade en tid åt oss.
Läkaren vi träffade ordinerade bricanyl på en gång för att se om det hjälpte. Det gjorde det inte så då fick vi prova cortisontabletter upplösta i vatten. Det hjälpte inte särskilt mycket det heller.
Läkaren kunde faktiskt inte avgöra om det var falsk krupp eller någon slags astma Loke drabbats av, men vi fick recept på mer mollepect och bricanyl.
I natt har han i alla fall sovit ganska bra men han låter fortfarande illa när han andas. Annars så är han ju pigg, han är inte som sjuk och hängig. Men så fort han blir ledsen eller ansträngd så blir han värre så det är ett himla sjå att hålla honom lugn!

...när vi kom fram till"närakuten" fanns det inte en endaste parkering, parkeringshuset som var där förrut är ombyggt till lägenheter. Vi parkerade på nån grusplätt vi hittade, jag kladdade ett meddelande med mascara och läppstift till eventuella lapplisor och la i framrutan.....vad gör man inte?


Kommentarer
Postat av: Alexandra

STackars Loke. Hoppas han mår bättre snart! Läskigt när det är andningen.



ps. parkeringshuset är kvar, fast med lägenheter på - bara att åka in och parkera ds.

2008-10-28 @ 07:37:48
URL: http://alexandras-blogg.blogspot.com
Postat av: Lina

Fy vad jobbigt. Hoppas han kryar på sig snart

Postat av: Lotta

Åh hoppas han blir bra snart !! Stackars liten. Kramar !!

2008-10-28 @ 10:34:52
URL: http://lisenj.blogg.se/
Postat av: elena cn

Hihi, vad fiffig du är!

Men...att de inte kunde hitta felet!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0